Neverfade Memorial Butterflies © is een kunstatelier wat is ontstaan uit het vroegere Decosect.  

Decosect maakte tuindecoratie en heeft zich verder gespecialiseerd in het maken van mini urnen, dit zijn de  zogenaamde asvlinders of  urnvlinders. Nu gaat Decosect verder als Neverfade Memorial Butterflies ©

Deze vlinders zijn van hout en volledig handgemaakt. In het lijfje is een ruimte voor het bewaren van ongeveer 3 cc as, een klein briefje met een persoonlijke boodschap of een haarlok. Voorheen heeft Decosect veel vlinders via de groothandel verkocht. Nu is het tijd om zelf het directe contact met de klant aan te gaan en  aan hun persoonlijke wensen te voldoen. Daarom is het nu ook mogelijk om een tekst  ( bijvoorbeeld de naam en de geboortedatum of datum van overlijden ) op het granieten blokje te laten graveren. Verder is er ook een mogelijkheid om een vlinder in andere, door u te bepalen kleuren te later spuiten. 

Ik heb jarenlang in de zorg gewerkt. Ik geef mijn producten alle aandacht, ze worden met liefde gemaakt. Besef wat het voor nabestaanden kan betekenen. Behalve het draaien van de lijfjes doe ik alles zelf. Daarom kan ik ook de kwaliteit garanderen.

Verder hoop ik van harte dat deze vlinder u een klein beetje troost kan geven.

 

Sinds Maart 2021 zijn ook vlinders verkrijgbaar als tuindecoratie zie mijn site: www.keecollection.com 

Trudy Kee